Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAS Olt│Noi servicii stomatologice gratuite
30.08.2023
Autor articol: Mirela Vârşă
Vizualizari: 1440

Cei care doresc un detartraj sau un periaj dentar profesional o pot face, gratuit, o data pe an, la unul dintre cabinetele stomatologice care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Olt. Noile proceduri dentare au fost introduse pe lista serviciilor medicale gratuite, de la 1 iulie.


 Casa de Asigurări de Sănătate Olt a introdus, pe lista serviciilor medicale gratuite, detartrajul cu ultrasunete și periajul profesional. Pe lângă acestea, încă din luna iulie, în cadrul cabinetelor stomatologice aflate în contract cu CAS, medicii pot efectua și tomografii dentare pentru asiguraţi.
Copiii cu vârsta de până la 18 ani beneficiază gratuit de serviciile medicale cuprinse în pachetul de bază. Pentru adulți, CAS acoperă integral plata pentru anumite servicii, iar pentru altele decontează 60% din costuri.
Asigurații beneficiază gratuit de detartrajul cu ultrasunete și periajul profesional o singură dată pe an. Și persoanele neasigurate beneficiază gratuit de un număr de 9 servicii medicale. Pachetul minimal de servicii cuprinde: controlul oncologic stomatologic, reparatie și rebazare proteză (o singură dată pe an) și alte tratamente (inclusiv pentru paradontite).
În prezent, la nivelul județului Olt sunt 30 de cabinete medicale dentare în contract cu CAS Olt, în cadrul cărora își desfășoară activitatea 39 de medici.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE