Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina, scandal pentru capital politic?
20.08.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 444

Vizita inopinată a prefectului de Olt la Spitalul Județean de Urgență Slatina a creat un scandal mediatic uriaș. Mario de Mezzo a încercat, vineri după-amiaza, să facă un control neașteptat la unitatea medicală, însă nu a fost lăsat să intre, din cauza faptului că nu avea o dispoziție de control. Atât managerul SJU Slatina, cât și președintele Consiliului Județean Olt au reacționat rapid și au declarat că această acțiune depășește atribuțiile unui prefect.


 Scandal de proporții la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Prefectul județului Olt a încercat, la sfârșitul săptămânii trecute, să efectueze un control fulger, dar nu a fost lăsat să intre. Reprezentanții unității medicale se apără și spun că acțiunea prefectului nu a fost autorizată și nu a respectat procedura Codului Administrativ în vigoare.
Președintele Consiliului Județean Olt a reacționat și el la acțiunea prefectului. Marius Oprescu este de părere că tot acest scandal nu a fost altceva decât un joc politic, fără a se ține cont și de atribuțiile reale pe care le are un prefect, indiferent de partidul din care face parte.
Surse oficiale au reamintit că vineri, în momentul în care a descins la Spitalul Slatina, prefectul Mario De Mezzo nu avea niciun document justificativ, așteptându-se să fie primit doar pe baza persoanei sale. Fiind pus în postura de a i se cere un document, el a încercat să îl producă, pe loc.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE