Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina, în căutare de personal
04.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4891

Pentru a acoperi deficitul de personal, Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs numeroase posturi. Cea mai mare unitate medicală din județ are nevoie de medici, asistente, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, ingineri, electricieni și șoferi. Concursurile vor avea loc în perioada următoare.


Zeci de posturi au fost scoase la concurs la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Unitatea medicală are nevoie de mai mulți oameni care să ajute la desfășurarea actului medical în cele mai bune condiții. Astfel, se caută începând de la medici, asistente, farmaciști și până la îngrijitoare, șoferi și electricieni. Aproape fiecare secție a spitalului are nevoie de personal, iar pentru a acoperi acest deficit, spitalul a scos la concurs toate posturile vacante.
La capitolul asistenți medicali este nevoie de 14 persoane, pentru mai multe secții ale spitalului. Se caută și infirmiere, îngrijitoare și brancardieri.
Totodată, este nevoie de personal și pentru TESA, dar și de electricieni, liftieri și instalatori. Iar Serviciul de Medicină Legală Olt, din cadrul Spitalului Județean, caută șoferi.
Pentru o parte dintre posturile vacante, înscrierile se încheie astăzi. Pentru celelalte specialități, continuă. Urmează concursurile, care se vor desfășura în perioada mai-august 2023.
Anul trecut, începând cu 1 iulie, la nivelul întregii țări, nu au mai putut fi făcute angajări în instituțiile publice. Astfel, deficitul de personal a crescut și mai mult, având în vedere că mulți angajați s-au pensionat sau au cerut transferul la alte unități sanitare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE