Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt: Fonduri pentru reabilitarea UPU
24.04.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 228

Lucrări ample de reabilitare au loc la UPU Slatina. În aceste zile, Unitatea de Primiri Urgențe este închisă, iar triajul și internările au fost relocate, în apropierea secției. UPU avea nevoie urgentă de aceste reparații care nu au mai fost făcute încă din 2014.


 Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina este secția cea mai aglomerată din cadrul spitalului. Aici sunt prezentări non-stop, uneori aglomerația este foarte mare, la fel și numărul de internări.
Pentru că în ultimul timp, UPU se degradase, reprezentanții unității medicale au decis să înceapă lucrările de reabilitare.
Astfel, triajul, biroul de internări și pediatria au fost relocate în apropiere.
In ultimii ani, UPU Slatina nu a mai beneficiat de astfel lucrări. Consiliul Județean Olt este cel care ajută spitalul cu fonduri pentru aceste reparații.
Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Slatina este cea mai mare din județul Olt. Pentru o calitate și mai bună a serviciilor medicale, spitalul angajează în această perioadă brancardieri și îngrijitoare și infirmiere, atât pentru UPU, cât și pentru alte secții medicale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024