Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dispozitivele medicale, tot mai solicitate de olteni
28.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 128

Trei noi dispozitive medicale pot fi eliberate prin Casa de Asigurări de Sănătate Olt, pentru cei care au probleme de sănătate. Este vorba despre dispozitive în domeniul ORL și pentru oxigenoterapie și ventilație, pe care oltenii le-au solicitate deja și așteaptă să le primească.


 Lista dispozitivelor medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale în ambulatoriu a fost completată cu trei noi echipamente. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt, care spun că au și primit deja solicitări pentru noile dispozitive medicale.
Documentele pentru obținerea acestor dispozitive pot fi trimise către CAS prin poștă sau prin email. Sumele suportate de CAS pentru noile dispozitive medicale sunt cuprinse între 230 de lei și 826 de lei.
Pe lista dispozitivelor medicale de care beneficiază asigurații din județul Olt sunt aproape 70 de astfel de dispozitive. Cele mai solicitate sunt echipamentele pentru oxigenoterapie, cele pentru protezare stomii, în domeniul ORL și cele de mers, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE