Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nereguli la furnizorii de servicii medicale
15.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 187

Casa de Asigurări de Sănătate Olt a controlat, anul trecut, toți furnizorii de servicii medicale din județ. Farmacii, cabinete stomatologice, clinici și spitale, toate au fost verificate cu privire la modul în care își desfășoară activitatea. La cabinetele unor medici au fost descoperite nereguli grave, motiv pentru care le-a fost imputată suma de peste un milion de lei.


 În anul 2022, Serviciul Control al Casei de Asigurări de Sănătate Olt a efectuat acțiuni de control la peste 300 de furnizori de servicii medicale din județ. Verificările au loc anual, spun reprezentanții CAS, care vor să vadă modul de desfășurare a activității acestora. Iar neregulile nu au întârziat să apară. Medicii găsiți cu probleme au de plătit acum o sumă record.
Echipele de control au verificat: modul de respectare a clauzelor contractuale, concordanța serviciilor medicale contractate, raportate de furnizor și decontate de CAS cu serviciile medicale consemnate în evidențele cabinetelor medicale, respectarea programului de lucru precum și modul de respectare pe parcursul derulării contractului a condiţiilor existente la momentul evaluării.
Reprezentanții CAS Olt spun că vor continua astfel de verificări. Iar acolo unde sunt găsite probleme, medicii sunt buni de plată. Vor scoate bani din buzunar, pentru greșelile făcute în cabinetele lor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE