Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Câte un candidat pe locurile de director la SJU Slatina
28.02.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2162

Câte un candidat pentru fiecare post, respectiv cel de director medical și director de îngrijiri medicale. Este vorba despre cele două locuri vacante scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Candidații sunt chiar actualii directori ai unității medicale, adică medicul chirurg plastician Florin Popa și asistenta medicală Mirela Stăncioiu.


 S-au încheiat înscrierile pentru ocuparea celor două posturi vacante, scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre locurile de director medical și director de îngrijiri medicale. Câte un singur candidat s-a înscris pentru fiecare loc liber.
În prezent, cele două posturi sunt ocupate provizoriu de medicul chirurg plastician Florin Popa și asistenta medicală Mirela Stăncioiu. Managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina speră ca cele două posturi să fie ocupate în urma concursului care va fi organizat în perioada următoare.
Cei doi candidați sunt chiar actualii directori ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, care au ocupat provizoriu funcțiile de director medical și director de îngrijiri medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE