Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de pacienți cu gripă sau COVID, la Spitalul Slatina
16.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 292

Numeroși pacienți cu viroze, gripă sau COVID sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. O parte sunt la Terapie Intensivă, iar la Pediatrie sunt copii cu gripă. Medicii spun că prezentările în Urgențe sunt în continuare multe, dar pericolul de îmbolnăvire încă nu a trecut.


 Viroze, gripă și COVID. Sunt afecțiunile medicale ce fac ravagii în această perioadă, nu doar în județul Olt, dar și în țară. Sunt în continuare numeroși pacienți internați în spitale, unii dintre ei fiind în stare gravă la Terapie Intensivă.
Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Slatina, astăzi la Secția de Boli Infecțioase sunt 12 cazuri de COVID. Trei pacienți sunt în stare gravă la Terapie Intensivă în urma infecției cu Covid-19. Alți 15 pacienți sunt internați cu gripă, tot la Boli Infecțioase.
Și la Pediatria Slatina sunt cazuri de gripă. Este vorba despre șapte copii, toți în stare stabilă. Medicii spun că pericolul de îmbolnăvire nu a trecut. La Urgențe sunt în continuare multe prezentări. Între 20 și 30 de persoane ajung zilnic aici cu simptome de gripă. Iar ieri au fost externați 20 de pacienți cu gripă, urmând ca aceștia să continue tratamentul acasă. Cadrele medicale recomandă respectarea măsurilor de protecție individuală pentru prevenirea îmbolnăvirii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE