Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Front comun împotriva gripei
10.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 121

Direcția de Sănătate Publică Olt a lansat un nou raport al cazurilor de viroze și de gripă din județ. Față de ultima săptămână, situația s-a agravat, iar școlile rămân, în continuare în gardă. La Slatina, primăria a venit în ajutorul unităților de învățământ și a alocat bani din timp pentru achiziționarea de materiale dezinfectante.


 Crește numărul cazurilor de viroză și de gripă, în județul Olt. Potrivit cifrelor înregistrate de Direcția de Sănătate Publică, doar în prima săptămână a anului au fost raportate peste 1.000 de infecții respiratorii și sute de cazuri de pneumonii și gripă.
Cei mai afectați rămân, însă, copiii. Din totalul cazurilor de gripă înregistrate, procentul persoanelor cu vârste între 0 și 18 ani este de peste 50%.
Părinții trebuie să fie foarte atenți în această perioadă. În cazul în care depistează simptome specifice virozei sau gripei la copii, recomandarea este aceea de a nu-i trimite la școală. Chiar dacă unitățile de învățământ din oraș, cu ajutorul financiar al Primăria Slatina, s-au pregătit din timp cu materiale dezinfectante pentru a le asigura elevilor cele mai bune și sigure condiții de învățare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE