Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alertă epidemiologică de gripă
06.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 138

Este stare de alertă epidemiologică de gripă, iar autoritățile pregătesc o serie de măsuri pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirii populației. La nivelul județului Olt, DSP informează că în unitățile sanitare masca a devenit obligatorie. Oamenii sunt sfătuiți să evite persoanele bolnave, iar cei care au simptome de gripă să se prezinte de urgență la medic.


Alertă epidemiologică de gripă, în județul Olt. Din cauza numărului foarte mare de viroze și gripă, la nivel național a fost declarată ieri stare de alertă epidemiologică. Direcția de Sănătate Publică Olt a transmis astăzi un comunicat informativ, dar și o serie de recomandări, pentru prevenirea și limitarea extinderii îmbolnăvirilor.
DSP Olt recomandă să luăm măsuri serioase de prevenire a îmbolnăvirii, întrucât spitalele din județ încep să se umple de bolnavi cu gripă, viroze sau Covid.
Până în prezent, în județul Olt sunt vaccinați antigripal 31.000 de olteni. În ultimele două zile, 32 de persoane au fost confirmate cu gripă. Iar numărul infecțiilor respiratorii în ultima săptămână a trecut de 1.000. Medicii se tem de o nouă creștere a numărului de viroze de săptămâna viitoare, când începe școala.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE