Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ambulatoriul SJU Slatina, închis până pe 5 decembrie
30.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 296

Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina funcționează după un program special, în această perioadă. Policlinica este închisă în minivacanța de 1 Decembrie, urmând să își reia activitatea pe data de 5.


Printre instituțiile care au liber în minivacanța de 1 Decembrie se află și Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Potrivit conducerii, începând de astăzi și până vineri, inclusiv, Policlinica spitalului este închisă.
După pandemie, programările în Ambulatoriul Spitalului din Slatina sunt în număr mare, spune medicul coordonator Laura Jijăescu. Pentru luna decembrie, au fost deja făcute programări până la final.
Programările se pot face, atât telefonic, dar și online, chiar pe site-ul ambulatoriului spitalului. Pacientul își alege singur ora și medicul pe care și-l dorește.
Reprezentanții Ambulatoriului spun că mai sunt și persoane care vin la recepție, pentru a-și face programare. Acestea, fie nu au acces la tehnologie, fie nu știu că se pot programa de acasă, telefonic sau online. Mesajul conducerii Policlinicii este ca pacienții să respecte ora și data programării, pentru a nu face drumul degeaba.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE