Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții pentru reducerea infecțiilor în spital
24.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 67

Consiliul Județean Olt a votat, astăzi, două proiecte noi de modernizare a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Peste 6 milioane de euro vor fi atrase din PNRR pentru dotarea cu aparatură de ultimă generație, având ca scop reducerea infecțiilor nosocomiale.


 Proiectele de îmbunătățire a actului medical de la Spitalul Județean de Urgență Slatina continuă. Chiar dacă rata infecțiilor nosocomiale este de doar 0,47%, Consiliul Județean Olt a aprobat un nou proiect de îmbunătățire a condițiilor de sterilizare. Peste 6 milioane de euro vor fi atrase pentru achiziționarea de echipamente medicale performante, astfel încât pacienții să fie tratați în cele mai bune și sigure condiții.
Mai mult decât atât, Consiliul Județean va investi și în modernizarea Ambulatoriului Slatina. Peste 25 de milioane de lei vor fi alocate pentru reabilitarea și modernizarea spațiilor din clădirea conexă a Spitalului Județean de Urgență.
Unitatea medicală din Slatina va avea parte de dotări și în anii următori, anunță Marius Oprescu. Obiectivul său este acela de a aduce Spitalul Județean de Urgență la standarde europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE