Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Personal medical nou la Spitalul Slatina
21.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1009

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina are mai mulți salvatori. Secțiile cu cel mai mare deficit de personal au primit forțe proaspete: medici, asistente și infirmiere au fost angajați în urma concursurilor organizate în această vară. Potrivit managerului de la Spitalul Slatina, Angela Nicolae, printre colegii nou veniți se află și un biolog specialist de care spitalul avea mare nevoie.
Acestea sunt ultimele angajări la Spitalul din Slatina pe anul acesta. Până anul viitor nu mai pot fi organizate concursuri în nici un spital din țară.
Pe Secția Radiologie este nevoie în continuare de medici, dar și pe multe alte secții. Pentru a acoperi deficitul de personal, conducerea Spitalului Slatina a cerut ajutorul mai multor instituții publice și chiar Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.
Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina spun că problema lipsei de personal nu afectează activitatea medicală. În vară a fost ceva mai greu, când a avut loc perioada concediilor, însă acum lucrurile au revenit la normal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE