Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medicii de familie, la DSP după vaccinul antigripal
20.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 206

Medicii de familie din județ au venit, astăzi, la sediul DSP Olt pentru a ridica vaccinul antigripal. Pregătiți de campania de imunizare, medicii spun că au deja listele făcute încă de luna trecută, iar pacienții așteaptă să se vaccineze împotriva gripei.


 După ce, ieri, vaccinul antigripal a ajuns în depozitul Direcției de Sănătate Publică Olt, de astăzi, medicii de familie au început ridicarea dozelor. Cu listele în mână, medicii au intrat pe rând să ridice necesarul solicitat.
Dacă unii medici au venit personal să ridice vaccinul antigripal, alții au trimis asistenții. Doamna Mioara Dinu a venit din comuna Pârșcoveni să ia dozele pentru vaccinarea localnicilor.
Vaccinarea antigripală începe în toată țara. Imunizarea se face cu același produs ca și anul trecut, respectiv vaccinul Influvac, ce protejează împotriva gripei sezoniere.
DSP a primit ieri peste 20.000 de doze de vaccin antigripal. Este prima tranșă de vaccin care a ajuns în județul Olt, pentru sezonul 2022-2023. Necesarul solicitat de autorități este însă mai mare, aproape 35.000 de olteni fiind pe listă pentru imunizare. O altă tranșă de vaccin antigripal este așteptată, cel mai probabil, în luna octombrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024