Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19│Îmbolnăvirile și testările se mențin
07.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 263

Se menține numărul cazurilor de Covid-19, în județul Olt. Medicii spun că, deși îmbolnăvirile fluctuează de la o zi la alta, cazurile nu sunt în creștere. Nici pentru testări, solicitările nu sunt în număr mare. Recomandările medicilor rămân însă aceleași, pentru prevenirea infecției cu virusul Sars-Cov-2.


 Este liniște, deocamdată, la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Dacă în valul șase, echipajele erau asaltate de solicitări pentru testări Covid, în prezent, apelurile sunt, din fericire, în număr tot mai mic.
Un lucru bun, spun cei de la Ambulanță, întrucât începerea noului an școlar era așteptată cu teamă, din cauza faptului că ar putea crește numărul cazurilor confirmate.
Potrivit Direcției de Sănătate Publică Olt, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost înregistrate 22 de cazuri noi.
Medicii recomandă în continuare respectarea măsurilor de protecție, împotriva îmbolnăvirii de Covid-19.
Și la Spitalul Județean de Urgență Slatina, cadrele medicale respiră, deocamdată, ușurate. Astăzi sunt internate 14 persoane, printre care și un copil, toți cu forme ușoare. Reprezentanții spitalului spun că rămân în continuare pregătiți. Speră însă ca numărul cazurilor să nu mai crească.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE