Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Opt copii internați în Sectorul Covid, la Slatina
26.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 465

Crește numărul cazurilor de Covid-19 în județul Olt, iar printre pacienți se află și copii. La Spitalul Județean de Urgență Slatina a fost redeschis Sectorul Covid-Pediatrie, opt minori fiind internați în prezent. Medicii avertizează că virusul este foarte contagios și recomandă purtarea măștii și păstrarea măsurilor de protecție individuală.


 Tot mai mulți pacienți cu Covid-19 ajung la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Seara trecută, în doar câteva ore, la Urgențe s-au prezentat 20 de persoane pozitive. Din fericire, au fost cazuri ușoare, spun reprezentanții unității medicale.
Printre cei infectați se află și cadre medicale de la Spitalul Slatina. Trei asistenți de la Radiologie sunt pozitivi în acest moment. Numărul cazurilor de Covid-19 se menține crescut și la nivelul județului Olt.
Medicii avertizează că virusul se transmite foarte repede și recomandă purtarea măștii de protecție și respectarea celorlalte măsuri de protecție individuală.
Reprezentanții Spitalului Slatina fac apel la pacienții pozitivi să se prezinte direct la Centrul de Evaluare și Tratament Antiviral din cadrul unității medicale. În acest fel nu se mai aglomerează Unitatea de Primiri Urgențe. Pacienții sunt consultați, primesc rețetă și pot urma tratamentul acasă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022