Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au început înscrierile la Școala Postliceală Sanitară
26.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1677

Au început înscrierile la Școala Postliceală Sanitară Slatina. Absolvenții de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat se pot înscrie până pe 26 august la cursurile pentru cele șase calificări: respectiv asistent medical generalist, de farmacie, de laborator, recuperare medicală, cosmetician și maseur. Cursurile durează 2, respectiv 3 ani și sunt gratuite.


 Start înscrierilor la Școala Postliceală Sanitară Slatina. 200 de locuri sunt libere pentru cei care doresc să obțină una dintre cele șase calificări oferite de unitatea de învățământ. Cursurile sunt gratuite, iar durata lor este în funcție de specializarea aleasă.
Reprezentanții Școlii Postliceale din Slatina spun că în cazul în care numărul de dosare va depăși numărul locurilor disponibile se va susține o testare, la disciplina fizică, pentru calificarea asistent medical balneofizio-kinetoterapie și recuperare, și la disciplina biologie, pentru celelalte specializări.
Cei care nu doresc să lucreze în domeniul asistenței medicale și vor să opteze pentru cursuri de estetică, au acum șansa de a se pregăti pentru deschiderea unei afaceri. Școala Postliceală Sanitară Slatina oferă două calificări în acest domeniu care a devenit tot mai căutat în ultima perioadă.
În fiecare an, Școala Postliceală Sanitară Slatina pregătește, într-un mod profesionist, peste 440 de elevi, pentru una dintre cele șase calificări. Profesori cu experiență îi învață teorie, dar și practică, în funcție de specializarea aleasă. Iar cursanții au șansa de a desfășura pregătirea practică în străinătate, prin proiectele demarate în fiecare an, de unitatea de învățământ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022