Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tichetele de vaccinare, distribuite de primării
17.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 782

S-a reluat distribuirea tichetelor de vaccinare anti-Covid în județul Olt. Primăria municipiului Slatina va distribui tichetele pentru persoanele vaccinate la centrele din oraș. Restul voucherelor vor fi ridicate de la primăriile de pe raza centrelor de vaccinare din județ sau de la medicii de familie care au efectuat imunizarea împotriva Covid-19. Direcția de Sănătate Publică Olt a distribuit către primăriile și cabinetele medicilor de familie din județ peste 22.700 de vouchere de vaccinare.


Se acordă din nou tichetele de vaccinare anti-Covid în județul Olt. Autoritățile au reluat distribuirea voucherelor care, de data aceasta, se va face cu ajutorul primăriilor și a medicilor de familie. Este a patra tranșă de distribuire a acestor tichete, iar beneficiarii sunt cei vaccinați în luna octombrie și o parte din luna noiembrie. Primăria municipiului Slatina va distribui o bună parte din aceste vouchere.
Tichetele de vaccinare anti-Covid sunt oferite de primării doar persoanelor care s-au imunizat în centrele deschise la nivelul județului. Unele primării le-au împărțit beneficiarilor, iar altele sunt în curs de distribuire.
DSP Olt așteaptă o nouă tranșă de vouchere pentru distribuirea retroactivă. Mai sunt de acordat peste 20.000 de tichete celor care s-au imunizat până în prima parte a lunii aprilie. Începând de la această dată nu se mai acordă astfel de tichete.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE