Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Directorul Centrului de Transfuzii: „Veniți la donare!”
15.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 161

Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina marchează, în această perioadă, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Toate persoanele sănătoase, cu vârsta peste 18 ani, sunt așteptate să doneze sânge. O singură donare poate salva până la trei vieți.


Pentru a marca Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Slatina invită oamenii la donare pe parcursul întregii săptămâni. Ieri și astăzi, câte 25 de persoane au venit să doneze sânge, pentru a salva vieți. Ei au primit și un mic cadou din partea organizatorilor acțiunii, care le-au oferit câte un pachet cu fructe, dulciuri și o băutură energizantă, în semn de apreciere pentru gestul lor măreț.
Cei care doresc să doneze sunt așteptați în continuare la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina. Donarea de sânge, pe lângă faptul că salvează vieți, aduce multe beneficii donatorului. Nu puține au fost situațiile când, după donare, persoanele respective au descoperit că au cancer.
Orice persoană poate să doneze sânge. O singură donare poate salva până la trei vieți.
După fiecare donare, donatorul primește card de cumpărături în valoare de 67 de lei și o zi liberă de la serviciu. Celor care nu sunt din Slatina le este decontat și transportul, în ziua donării.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE