Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
1.000 de carduri europene, eliberate de CAS Olt
10.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 148

Aproape 1.000 de carduri europene de sănătate a eliberat Casa de Asigurări de Sănătate Olt, de la începutul anului. Cu peste 600 de carduri mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Documentul este necesar atunci când plecăm în vacanță, într-un stat membrum al Uniunii Europene, pentru a putea beneficia de asistență medicală de urgență.


 Cardul european de asigurări de sănătate este mai solicitat anul acesta, față de anul trecut. Până în prezent, aproape 1.000 de astfel de carduri au fost eliberate de Casa de Asigurări de Sănătate Olt.
Oltenii au solicitat cardul european din timp, pentru a se asigura că atunci când merg în vacanță peste hotare vor f tratați pentru problemele medicale ce pot să apară.
Pentru obținerea cardului nu este obligatorie prezentarea la sediul CAS Olt. Documentele pot fi trimise pe adresa de mail, prin fax sau prin poștă. În 7 zile lucrătoare de la data înregistrării cererii, cardul este emis și transmis prin servicii poștale la adresa menționată în cerere. Cardul european de asigurări sociale de sănătate este gratuit și are o valabilitate de doi ani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE