Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cabinet stomatologic nou la Liceul „Economic”
19.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 311

Direcția de Asistență Socială, prin intermediul Primăriei Slatina, continuă să investească în modernizarea unităților de învățământ. Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina va beneficia de un cabinet stomatologic echipat cu aparatură de ultimă generație. Elevii vor avea parte pentru prima oară de tratamente stomatologice gratuite la ei în școală.


Primăria Municipiului Slatina investește constant în segmentul de educație. Directorul Direcției de Asistență Socială Slatina, Nora Popescu, a anunțat azi că la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” va fi dat în folosință un cabinet stomatologic pentru copii.
Până se va obține avizul de funcționare, medicul stomatolog al Direcției de Asistență Socială va face exclusiv acțiuni de informare și de prevenție.
Din 2016 și până în prezent, Primăria Municipiului Slatina, prin intermediul Direcției de Asistență Socială, a reușit să amenajeze opt cabinete, dintre care patru au fost nou-înființate, toate dotate la standarde europene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022