Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii vor și doza patru de vaccin anti-Covid
13.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 177

Ministerul Sănătății a anunțat că doza a patra de vaccin anti-Covid poate fi solicitată de persoanele vaccinate cu trei doze. Aceasta este recomandată celor cu vârsta peste 60 de ani și poate fi făcută la medicii de familie. Slătinenii imunizați cu trei doze spun că o vor face și pe a patra, pentru a se proteja în continuare de infecția cu Sars-Cov-2.


 Continuă vaccinarea anti-Covid. Ministerul Sănătății a anunțat, zilele acestea, că poate fi solicitată și doza a patra de vaccin, pentru cei care au făcut trei doze. Întrucât centrele de vaccinare la nivelul județului au fost închise, Direcția de Sănătate Publică anunță că administrarea celei de-a patra doze poate fi solicitată la medicii de familie.
Slătinenii imunizați cu trei doze spun că o vor face și pe cea de-a patra, pentru a-și proteja sănătatea de infecția cu virusul Sars-Cov-2.
Alții însă consideră că sunt suficiente dozele de vaccin administrate până în prezent.
Nu doar cei cu vârsta peste 60 de ani pot face doza patru, ci și persoanele care au peste 18 ani.

În județul Olt, campania de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2 a început în ianuarie 2021. Au fost imunizate până în prezent 287.342 de peroane. Dintre acestea, aproape 40.000 au făcut trei doze, iar cu schemă completă, respectiv cu două doze, s-au vaccinat 108.849 de persoane.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022