Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți furnizori de servicii medicale în Olt
13.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 211

A crescut numărul furnizorilor de servicii medicale în județul Olt. 11 furnizori noi au intrat în contact cu Casa de Asigurări de Sănătate, anunță reprezentanții instituției. Aceștia oferă servicii medicale pentru specialitățile clinice, paraclinice, medicină dentară și dispozitive medicale.


 Județul Olt are mai mulți furnizori de servicii medicale. În urma procesului de contractare ce a fost finalizat la sfârșitul lunii aprilie, au intrat în relație contractuală cu CAS Olt 11 furnizori noi de servicii medicale.
Astfel, Casa de Asigurări de Sănătate Olt are în prezent contracte încheiate pentru servicii medicale cu aproape 500 de furnizori.
În localitatea Balș își desfășoară activitatea furnizorul de servicii medicale clinice în specialitatea medicină internă, în Potcoava furnizorul de servicii medicale pentru specialitatea medicină fizică și de reabilitare iar în Slatina furnizorul de servicii medicale paraclinice – analize de laborator și un medic stomatolog. Pe lista noilor veniți se mai află un medic de familie pentru efectuarea de ecografii din localitatea Draganesti-Olt și un medic stomatolog din localitatea Tufeni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022