Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Peste 400 de olteni cu viroze
12.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 146

Peste 400 de persoane au ajuns la medic în ultima săptămână, cu infecții respiratorii sau pneumonii. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt spun că numărul îmbolnăvirilor este în scădere, dar sezonul gripei nu s-a încheiat. Medicii de familie mai au încă vaccin antigripal, pentru persoanele care doresc să se imunizeze.


 Chiar dacă vremea s-a încălzit, sute de persoane ajung în continuare la medic cu infecții respiratorii sau pneumonii. Medicii spun că variațiile bruște de temperatură favorizează creșterea numărului de îmbolnăviri. Astfel, în ultima săptămână, peste 400 de oameni au fost diagnosticați cu infecții cu viroze. Potrivit DSP Olt, în prima săptămână a lunii mai au fost înregistrate 308 cazuri de infecții respiratorii, cu 22 de internări și 130 de pneumonii, cu 21 de internări.
Din fericire, nu au mai fost cazuri de gripă.
Reprezentanții DSP Olt recomandă în continuare vaccinarea antigripală. Medicii de familie mai au în cabinete vaccin antigripal, iar cei care vor să se imunizeze sunt așteptați în cabinetele medicale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022