Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Medicii de mâine”, din nou la Radu Greceanu
09.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 742

Peste 150 de elevi de gimnaziu și liceu din mai multe județe ale țării au participat, în week-end, la concursul regional „Medicii de mâine”. Competiția, organizată cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina, s-a desfășurat la Colegiul Național „Radu Greceanu”. Bucuroși că au putut participa fizic la concurs anul acesta, tinerii au fost nerăbdători să își testeze cunoștințele și să învețe lucruri noi, mai ales că mulți dintre ei își doresc să devină medici.


 După doi ani de pandemie, Concursul Regional „Medicii de Mâine” a fost reluat cu prezență fizică, la Slatina. Colegiul Național „Radu Greceanu”, împreună cu Primăria municipiului Slatina și în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență și Inspectoratul Școlar Județean, au organizat, în week-end, cea de-a IX-a ediție. Festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc în amfiteatrul Colegiului Național, iar premiile au fost asigurate de Primăria Slatina.
Aproape 160 de elevi de gimnaziu, de la clasele VII –VIII și liceu, clasele XI-XII, alături de profesorii lor, din mai multe județe din țară, au participat la această competiție.
Chiar dacă tinerii s-au pregătit înainte de concurs, emoțiile nu au lipsit pentru mulți dintre ei.
Colegiul Național „Radu Geceanu” a fost reprezentat de mai mulți elevi, printre care și Teodora Costaș. Tânăra, deja admisă la Medicină, a participat entuziasmată la acest concurs.
Iar dacă majoritatea candidaților au spus că își doresc să urmeze cariera de medic, au fost și elevi care au vrut doar să își testeze cunoștințele acumulate în anii de studii la materia anatomie și fiziologie umană.
La liceu, locul I a fost câștigat de o elevă de la Colegiul Național „Ion Brătianu” din Pitești, iar pe locurile II și III s-au aflat doi elevi de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina. La gimnaziu, pe locurile I și III s-au clasat elevi de la două școli din Dâmbovița, în timp ce locul II a fost obținut de un elev din județul Teleorman.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022