Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți olteni cu boli rare
24.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 220

27 de olteni cu boli rare au beneficiat de tratament, anul trecut, prin Programul Național de Diagnosticare și Tratament pentru boli rare. Printre aceștia s-au aflat și mai mulți copii. Și anul acesta, Casa de Asigurări de Sănătate a primit buget pentru tratarea oltenilor cu astfel de probleme medicale.


 Aproape două milioane și jumătate de lei a decontat, anul trecut, Casa de Asigurări de Sănătate Olt, pentru tratamentul oltenilor cu boli rare. 27 de persoane, printre care și copii, sau aflat în această situație. Pentru doi dintre pacienți, programele s-au desfășurat prin Spitalele din Slatina și Caracal.
Și anul acesta, CAS Olt a primit buget pentru tratarea persoanelor cu boli rare. Tot 27 de pacienți sunt și în acest moment pe listă pentru tratamentul decontat de stat. Însă, față de anul 2019, numărul lor este mai mare, trei noi persoane fiind depistate cu astfel de afecțiuni grave, spun reprezentanții Casei de Sănătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022