Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bilanț ISU Olt│Peste 16.000 de misiuni de salvare
21.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 98

Pompierii olteni au prezentat bilanțul intervențiilor la care au participat anul trecut. Au fost peste 16.000 de misiuni, adică două în fiecare oră, pentru salvarea de vieți, bunuri și amintiri. Pentru toate rezultate bune obținute, salvatorii olteni au fost felicitați de autorități.


 Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a prezentat, ieri, bilanțul acțiunilor desfășurate în anul 2021. Evenimentul a avut loc în sala Consiliului Județean, în prezența autorităților locale și județene. Inspectorul șef al ISU Olt, colonelul Adrian Tănase a prezent activitățile desfășurate de salvatorii olteni.
Pompierii au intervenit la 341 de incendii ce s-au produs la gospodării, anexe, bunuri ale populației, 47 de incendii pe domeniul public al statului, 39 de incendii la domeniul privat român şi străin, iar 695 de incendii s-au produs la vegetaţia uscată și mirişti. În timpul acţiunilor de intervenţie au fost salvate 64 de persoane - 61 de adulţi şi 3 copii. Echipajele SMURD au participat la 5.843 de intervenţii de prim ajutor și descarcerare. În urma acestora au fost asistate medical 6.110 persoane, printre care 281 au fost copii. De asemenea, pompierii olteni au participat și la numeroase intervenţii de asistenţă medicală prespitalicească în contextul COVID-19, dar și pentru prevenirea infectării cu virusul Sars-Cov-2.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022