Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medicamente noi pe lista celor compensate
20.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 109

20 de medicamente noi vor fi introduse pe lista celor compensate, de la 1 februarie, anunță reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt. Ele se administrează pentru tratarea bolilor cardiologice, reumatologice, neurologice, oncologice și pulmonare. Astfel, de luna viitoare, medicii de familie vor prescrie rețete compensate cu noile medicamente.


 Pentru creșterea accesului pacienților la tratamente de ultimă oră a fost extinsă lista medicamentelor compensate. Casa de Asigurări de Sănătate Olt anunță că, de luna viitoare, pacienții vor beneficia de 20 de medicamente noi, cu sau fără contribuție personală, pentru tratarea mai multor boli.
De asemenea, tot din februarie, va fi asigurat tratamentul pentru pacienții cu hepatita C, atât cu cele două molecule noi aprobate, cât și cu medicamente genotip specifice, care au fost introduse în lista celor compensate și gratuite. Astfel, bolnavii vor putea să își procure mai ușor tratament pe care în prezent îl cumpără la preț întreg din farmacii. Medicamentele compensate reprezintă o reducere cuprinsă între 20% și 100%.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE