Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Două focare de Covid la Spitalul Slatina
19.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 195

Două focare de Covid-19 sunt, în acest moment, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre cadre medicale și pacienți infectați în Secțiile Cardiologie și UPU, 26 de persoane în total. Potrivit reprezentanților Spitalului Slatina, sunt atât persoane nevaccinate, dar și vaccinate, unele dintre ele, chiar cu trei doze. La Cardiologie a fost sistată activitatea, iar în prezent mai sunt internate doar urgențele.


 Valul cinci a început să lovească deja în cadrele medicale din județul Olt. Două focare de Covid-19 au fost înregistrate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre Secțiile Cardiologie și UPU, unde sunt infectați atât pacienți, dar și personal medical. Sursa infectării ar fi doi pacienți care au venit la spital în cursul săptămânii trecute.
Secția Cardiologie s-a mai confruntat cu un focar de Covid-19, anul trecut. Reprezentanții Spitalului Slatina au explicat de ce personalul medical de acolo este mai predispus riscului de îmbolnăvire.
Și la Secția Radiologie a Spitalului Slatina a fost raportat un caz Covid. O asistentă medicală a fost depistată pozitiv.
Din luna octombrie a anului trecut, Spitalul Județean de Urgență Slatina testează toți pacienții la internare și pe cei care ajung în UPU. Iar personalul medical este periodic verificat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE