Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Covid-19|Evaluare și Tratament la SJU Slatina
19.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 130

Spitalul Județean de Urgență Slatina are, începând de astăzi, Centru de Evaluare și Tratament Antiviral pentru pacienții infectați cu virusul Sars-Cov-2. Noul serviciu medical a fost deschis în această dimineață, iar primii bolnavi au fost deja tratați aici. Se vor adresa acestui centru doar pacienții confirmați pozitiv, care vor beneficia de internare de zi și vor primi tratament special pentru Covid-19.


 Spitalul Județean de Urgență Slatina a pus, astăzi, în funcțiune Centrul de Evaluare și Tratament Antiviral pentru bolanvii de Covid-19. Înființarea acestui nou serviciu medical a fost anunțată de reprezentanții Spitalului Județean, în cadrul unei conferințe de presă.
Astfel de Centre de Evaluare și Tratament anti-Covid vor fi înființate în toate Spitalele din județul Olt și din țară. Persoanele infectate se vor deplasa cu ambulanța sau cu mașina personală. Medicii recomandă evitarea deplasării cu mijloace de transport în comun. Nu este necesar biletul de trimitere, ci doar prezentarea unui test antigen rapid sau PCR pozitiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022