Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina decontează banii celor care își cumpără medicamente
13.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1019

Pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina care sunt trimiși să își cumpere medicamente, când unitatea rămâne fără acestea, își pot recupera banii. Ei trebuie să facă o cerere la secretariat, să prezinte bonul valoric, după care își primesc înapoi banii cheltuiți pe tratamentul prescris de medic.


Pacienții Spitalului Județean de Urgență Slatina care își cumpără medicamente atunci când spitalul epuizează stocul își primesc banii pe acestea. Ultima criză de medicamente la Slatina a fost anul trecut, când spitalele din toată țara au rămas fără anticoagulante. Pacienții au fost trimiși la farmacii să își cumpere pastilele necesare, iar ulterior spitalul le-a restituit banii. Invitată la emisiunea „De la stânga la dreapta” de la Olt Tv, Angela Nicolae, managerul unității medicale a vorbit despre acest lucru.
Anul trecut, dar și în primele zile din acest an, numeroși pacienți și-au recuperat banii pe tratamentul pe care au fost nevoiți să îl cumpere. Este vorba doar despre medicamente ce intră în patologia bolii pentru care bolnavii s-au prezentat la medic, iar unitatea spitalicească nu dispunea în acel moment de medicamentele respective. Medicii curanți le-au prescris rețetă, iar pacienții și-au procurat pastilele necesare de la farmacii. Orice alt tip de tratament cumpărat de pacient după ureche nu este decontat de spital, dacă el nu a fost prescris de medic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022