Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani puţini, cereri multe
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 100

Deşi au cunoscut o creştere semnificativă în ultimii ani, fondurile alocate laboratoarelor pentru efectuarea analizelor medicale gratuite continuă să se epuizeze încă din primele zile ale lunii.
În anul 2014, aproximativ 55 de miliarde de lei vechi au fost distribuite către cei 16 furnizori de servicii medicale din judeţul Olt. Cu toate acestea, fondurile alocate de stat sunt insuficiente. Pentru a remedia această problemă, reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Olt au solicitat rectificări bugetare.

Până când această problemă va fi rezolvată, oltenii vor trebui să îndure statul la coadă şi speranţa unei programări la o dată apropiată. Cei cu posibilităţi financiare pot opta pentru efectuarea analizelor medicale contra cost.

REDACTOR: RALUCA BRABETE
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022