Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cătălin Grecu|Zeci de propuneri legislative în Camera Deputaților
23.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 298

33 de propuneri legislative și 11 legi promulgate. Este activitatea deputatului Cătălin Grecu, care a reușit, în 2020, să câștige încrederea slătinenilor pentru un loc de parlamentar. Membru activ al mai multor comisii de specialitate din Camera Deputaților, acesta a reușit să își pună amprenta asupra mai multor proiecte legislative importante pentru locuitorii județului Olt.


 Printre cele mai recente inițiative legislative ale deputatului Cătălin Grecu se numără propunerea pentru modificarea și completarea Legii nr. 201/2016, care reglementează aspectele legate de fabricarea, prezentarea și vânzarea produselor din tutun și produselor conexe. De asemenea, Grecu a fost implicat în propunerea de modificare a Legii nr. 349/2002, care vizează prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, subliniind preocuparea sa pentru sănătatea publică și combaterea unor probleme majore de sănătate.
Pe lângă aceste aspecte, deputatul susține și alte inițiative legislative, inclusiv modificarea Legii nr. 287/2009 privind Codul civil, evidențiind interesul său pentru reformele în domeniul legislației civile. Totodată, în contextul preocupării sale pentru protejarea patrimoniului cultural și istoric al țării, Cătălin Grecu a susținut propunerea privind regimul juridic al Sitului arheologic Reșca-Romula din comuna Dobrosloveni, județul Olt, și măsurile pentru protejarea acestuia.
Prin aceste acțiuni legislative, deputatul social-democrat Cătălin Grecu demonstrează o preocupare constantă pentru schimbările și reformele necesare în diverse domenii, reflectând astfel angajamentul său față de interesul public și dezvoltarea durabilă a societății.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE