Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Forța Dreptei Olt, politică pentru oameni
14.02.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 229

Forța Dreptei, filiala Olt, abordează cu încredere și optimism campaniile electorale ce urmează pentru alegerile din acest an. Organizația și-a desemnat candidații pentru Consiliul Județean Olt și Primăria Slatina, în prezența liderului formațiunii, Ludovic Orban. În stilul caracteristic, acesta a taxat în termeni duri derapajele politicienilor din alianța care guvernează acum România.


 În cadrul Conferinței Județene a Forței Dreptei, filiala Olt, liderul formațiunii, Emanuel Doagă, cel care candidează pentru funcția de primar al municipiului Slatina la alegerile locale din acest an, a criticat comportamentul politicienilor din alianța PSD-PNL care conduc țara împotriva românilor, nu în interesul acestora.
Reprezentanții Forța Dreptei Olt și-au exprimat convingerea că, împreună cu partenerii din USR și PMP, vor reuși să înlăture, la viitoarele alegeri, alianța toxică PSD-PNL.
Prezent la Conferința Județeană a Forței Dreptei Olt, Ludovic Orban, liderul partidului, a avut, ca de obicei, un discurs virulent la adresa actualei clase politice care guvernează România.
Forța Dreptei are în județul Olt 1.300 de membri și are reprezentare în 52 de localități.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE