Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Caracal, în linie dreaptă pentru alegeri
09.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 671

PSD Caracal este pregătit pentru alegerile din acest an, a anunțat, astăzi, deputatul Adrian Chesnoiu. Primul pas a fost acela de a anunța public faptul că întreaga organizație a partidului PRO România Caracal a trecut de partea social-democraților. Totodată, primarul în funcție, Ioan Doldurea, și-a exprimat intenția de a candidat pentru un nou mandat.


Organizația Partidului Social Democrat din Caracal și-a anunțat astăzi pregătirea pentru alegerile din acest an, marcând un pas important în strategia sa electorală. În cadrul unei conferințe de presă, Adrian Chesnoiu, deputat de Olt și prim-vicepreședinte PSD Caracal, a anunțat că întreaga organizație a partidului PRO România din municipiu a trecut de partea social-democraților.
Tot astăzi, primarul în funcție al municipiului Caracal, Ioan Doldurea, și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat.
Prin aceste mișcări strategice și angajamentul membrilor săi, PSD Caracal își propune să ofere continuare stabilității și dezvoltării în oraș, precum și să răspundă nevoilor și aspirațiilor comunității.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE