Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ioniță Asan” – mărul discordiei în Caracal
09.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 485

Liceul Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal este nucleul unui nou scandal politic. Concret, președinta Organizației de Femei a Partidului Național Liberal a pus mâna pe mai multe materiale de propagandă ale PSD și a făcut o regie care a ajuns, în final, la ministrul Educației, Ligia Deca. În cadrul unei conferințe de presă, Adrian Chesnoiu, prim-vicepreședintele PSD Caracal, a demonstrat cu probe, modul în care PNL Olt a încercat să dezinformeze oamenii.


Cancelaria Liceului Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal s-a transformat într-un ring de scandal politic. Concret, pe masa din interiorul sălii profesorilor, au apărut mai multe calendare cu sigla PSD, pe care erau scrise cuvinte obscene. În cadrul conferinței de presă de astăzi, Adrian Chesnoiu a explicat întregul film al evenimentului nefericit din unitatea de învățământ din Caracal. Potrivit prim-vicepreședintelui PSD Caracal, totul ar fi pornit de la o rivalitate politică, începută de Niculina Tomescu, profesor de religie în cadrul liceului „Ioniță Asan” și președinta Organizației de Femei a Partidului Național Liberal Caracal.
Adrian Chesnoiu a mai adăugat că profesoara de religie a liceului caracalean nu ar fi la primul derapaj etic. Aceasta ar fi folosit elevii unei clase de a X – a la evenimentele organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie la Caracal, acolo unde organizația PNL Olt a depus coroanele de flori alături de acești elevi.
Cazul este unul îngrijorător, mai ales că în registrul de evidență al Inspectoratului Școlar Județean este înregistrată o sesizare, cu numărul 13.826/05.12.2023, a unui părinte din cadrul acestui liceu. În cuprinsul textului, părintele povestește, pe larg, cum au decurs toate aceste evenimente.

Sesizare 13826/05.12.2023, ISJ Olt
„Copilul meu a fost chemat, alături de alți colegi din clasa lui, de doamna dirigintă Tomescu Niculina, profesoara de religie la Liceul Teoretic Ioniță Asan, pentru a participa la depunerea de coroane de 1 Decembrie. În ziua respectivă, copilul meu, alături de alți colegi de la el din clasă, elevi care nu au împlinit nici măcar 16 ani, au fost duși la sediul Partidului Liberal și apoi au făcut parte din echipa PNL Caracal, care a depus coroana din partea Partidului Liberal! De când profesorii fac politică în școală? De când sunt racolați elevii fără știrea părinților?”

Contactat telefonic, directorul Liceului Teoretic „Ioniță Asan”, Claudia Vanea, a declarat că există o anchetă în curs de derulare, iar orice explicație pe seama acestui subiect va fi făcută doar după finalizarea acestei anchete.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE