Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Florin Barbu, replică la atacurile USR și AUR
19.04.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 161

Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților a avut, ieri, o intervenție promptă în plenul Parlamentului cu privire la moțiunea simplă depusă de USR și AUR împotriva ministrului Petre Daea. Deputatul oltean și-a arătat susținerea față de programele de sprijin pentru fermieri și a oferit soluții concrete în ceea ce privește criza cerealelor care a lovit majoritatea statelor din Estul Europei.


 Plenul Camerei Deputaților s-a întrunit ieri pentru a vota moțiunea simplă a partidelor USR și AUR, împotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea. Printre parlamentarii care au luat cuvântul s-a numărat și deputatul oltean, Florin Barbu, care a criticat dur atitudinea celor două formațiuni.
Deputatul oltean a mai adăugat că PSD va solicita în Coaliția de guvernare adoptarea unei decizii politice care să dispună Guvernului României să emită în regim de urgență a un act normativ pentru suspendarea temporară a importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina, la fel cum s-a întâmplat în celelalte state care au graniță comună cu această țară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE