Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Florin Barbu – „Caută Raftul Românesc”
05.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 241

Intrată în vigoare de la începutul acestui an, Legea Laptelui pare să nu fie respectată de toate supermarketurile. Este și motivul pentru care Florin Barbu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, a mers să vadă dacă în aceste magazine există „rafturi românești” cu lapte și produse originale din lapte.


 Chiar dacă aprobarea Legii Laptelui a fost îndelung dezbătută și promulgată la începutul acestui an, efectele ei par să nu își fi atins obiectivul complet. Dacă unii comercianți s-au conformat și respectă legea, alții încă mai țin margarina și produsele de soia pe raftul de lactate. De aceea, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, Florin Barbu, a mers personal în control la aceste supermarketuri.
„În calitate de președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, de susținător și promotor al Legii Laptelui și produselor lactate, am mers să văd dacă "Raftul românesc" cu lapte și produse originale din lapte există în supermarket-uri și magazine.
Le mulțumesc comercianților care respectă legea și munca fermierilor și procesatorilor și protejează produsele originale!”
Deputatul oltean a mai adăugat faptul că actul normativ ar trebui să îi protejeze pe români de marketingul înșelător și să transforme laptele produs în România într-un adevărat brand de țară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE