Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marius Iancu│Despre proiectele anului 2023
23.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 161

Activitatea parlamentară a început în forță. Pentru zona de nord a județului Olt, acolo unde este responsabil deputatul social-democrat, Marius Iancu, ambițiile sunt mari. Concret, primarii din această parte a Oltului se întâlnesc frecvent cu politicianul, pentru a dezbate planurile de dezvoltare ale comunelor.


 2023 pare să fie un an al extremelor, mai ales pentru mediul rural. Pe de-o parte se configurează proiecte importante de dezvoltare a localităților, însă, problema cea mai mare, rămâne depopularea satelor. În urma discuțiilor pe care primarii zonei de nord a județului Olt au avut-o cu deputatul social-democrat Marius Iancu, s-au prefigurat o serie de obiective de atins pentru acest an, astfel încât, fenomenul de exod al mediului rural să se amelioreze.
„Am discutat despre investițiile din anul 2022 și despre proiectele anului 2023, despre cum pot accesa mai rapid fondurile prin programele existente, dar și despre o problemă care există în multe zone rurale din România, scăderea natalității și depopularea satelor!”
Deputatul oltean a mai adăugat că acestea vor fi teme de lucru pentru activitatea parlamentară din acest an. Asta înseamnă că, pe parcursul anului 2023, am putea vedea mai multe proiecte de lege ce vor avea ca scop atragerea tinerilor către mediul rural și repopularea satelor românești.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE