Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Florin Barbu| România trebuie protejată
07.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 121

„Împreună protejăm România” este sloganul cu care fiecare politician ar trebui să ia decizii. Este și cazul deputatului social-democrat Florin Barbu. Invitat la o conferință națională, parlamentarul oltean a vorbit despre toate realizările echipei sale din perioada mandatului său ca președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.


 Sub sloganul "Împreună protejăm România", un grup de presă național și-a propus să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor cauzate de pandemie, criza energetică și economică și războiul din Ucraina, punând la aceeași masă toți decidenții politici și specialiști din toate domeniile. Printre invitați s-a numărat și deputatul PSD Olt, Florin Barbu. El a vorbit despre toate măsurile pe care le-a întreprins în calitate de președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, dar și despre planurile de viitor.
Deputatul oltean a mai adăugat că fiecare funcționar public trebuie să se gândească în fiecare zi că scopul comun al tuturor decidenților politici este acela de a proteja România.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE