Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultima ședință din sesiunea parlamentară
14.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 203

Ultima ședință a Comisiei de Agricultură condusă de Florin Barbu a fost un bilanț al realizărilor din această sesiune parlamentară. Deputatul oltean le-a mulțumit tuturor colegilor din echipă și s-a declarat mulțumit de activitatea pe care au întreprins-o în această perioadă. Legea concurenței neloiale, legea laptelui sau cea a arendei sunt doar câteva dintre cele mai importante inițiative care au avut un impact puternic asupra dezvoltării fermierilor.


 Deputatul Florin Barbu, președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților a susținut ultima ședință din această sesiune parlamentară. Au fost prezentate atât realizările echipei, cât și schimbările pe care le-au produs inițiativele legislative aprobate. Parlamentarul oltean a ținut să mulțumească întregii echipe a comisie pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse.
„Împreună, dragi colegi, ne-am îndeplinit toate obiectivele, am dezbătut și avizat proiecte legislative importante pentru agricultura și am deschis ușile pentru fermieri, pe care i-am adus la masa discuțiilor și le-am ascultat opiniile.
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, fermierilor și procesatorilor care ne-au fost parteneri în toate aceste luni.”
Printre cele mai importante inițiative legislative promulgate de Comisia de Agricultură în acest mandat se numără legea laptelui, legea arendei și cea concurenței neloiale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022