Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O coaliție pentru români
07.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 88

Coaliția de guvernare PSD – PNL – UDMR a fost un compromis politic făcut pentru binele românilor. Chiar dacă toate propunerile legislative sunt un joc de negociere între cele trei partide, Guvernul a reușit să întreprindă mai multe măsuri în aceste perioade de criză. Prezent în emisiunea Reporter 24 de la OLT Tv, deputatul Marius Iancu a discutat și despre măsurile pe care social-democrații vor să le implementeze în viitor.


 Guvernarea unei țări este o responsabilitate uriașă și trebuie făcută în beneficiul populației. Aceasta este explicația deputatului PSD Olt Marius Iancu, atunci când se vorbește despre actuala coaliție de guvernare PSD – PNL – UDMR.
Parlamentarul oltean a explicat că PSD are în plan introducerea de noi măsuri sociale, însă toate se vor așeza la masa negocierilor, acolo unde liderii celor trei partide aflate la Guvernare, trebuie să se pună de acord.
Coaliția de guvernare PSD – PNL – UDMR pare să-și fi atins scopul politic. Pandemia a fost gestionată mai eficient, iar crizele economice provocate de războiul din Ucraina sunt ținute sub control.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022