Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Forța Dreptei se pregătește de alegeri
24.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 153

Forța Dreptei a organizat o nouă conferință de presă la Slatina, în prezența președintelui Ludovic Orban și a vicepreședintelui Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii. Reprezentanții filialei județene au prezentat un scurt bilanț al activității lor, lăudându-se cu o performanță istorică: Filialele de la Slatina și de la Iancu Jianu sunt primele organizații constituite din întreaga țară.


 Au trecut doar trei luni de când partidul Forța Dreptei a luat naștere în mod oficial. În tot acest timp, membrii nucleului de la Olt au făcut pași importanți pentru dezvoltarea filialei județene, având, acum, o acoperire de aproximativ 20%.
La Slatina, conducerea interimară va fi asigurată de Valentin Mihalache, un personaj nou, venit din mediul de afaceri. Până în acest moment organizația locală are puțin peste 20 de membri, dar își păstrează ușile deschise pentru alți doritori.
Președintele formațiunii politice, Ludovic Orban, și vicepreședintele Violeta Alexandru au menționat că politica lor va fi una diferită.
Printre obiectivele organizației județene a Forței Dreptei se numără crearea de filiale în toate cele 112 localități oltene, dar și câștigarea mai multor primării din județ, la alegerile din 2024.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE