Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Florin Barbu│Agricultură fără compromisuri
31.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 182

Afectat atât de crizele de energie și de carburant, dar și de criza economică cauzată de războiul din Ucraina, sectorul agricol are nevoie de decizii ferme. De aceea, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Florin Barbu, alături de ministrul Adrian Chesnoiu, lucrează și prezintă, constant, proiecte de lege ce au ca scop ameliorarea efectelor negative ale acestor crize.


 Sectorul agricol a fost lovit grav din toate direcțiile, în acest an. Pandemia de COVID-19, crizele la energie și la carburant și războiul din Ucraina au făcut ca prețurile produselor agro-alimentare la raft să nu poată fi suportate de buzunarele oamenilor. Pentru a interveni prompt și eficient în ameliorarea acestor situații, responsabilii din agricultură au lansat o serie de proiecte de lege care să vină în sprijinul producătorilor și cumpărătorilor.
„Din păcate, contextul geopolitic și economic ne obligă să acționăm rapid și eficient.
Nu mai putem ține în sertare, proiectele legislative esențiale pentru dezvoltarea sectorului agro-alimentar.
Nu vom face compromisuri, concesii care să susțină interese mărunte pentru că timpul, istoria acestor zile ne presează să acționăm acum și să avem grijă de ai noștri.”, declară președintele Comisiei de Agricultură, Florin Barbu.
Deputatul oltean a mai adăugat faptul că industria alimentară poate fi cel mai mare sector, ca cifră de afaceri, și cel mai mare angajator din țară, iar Guvernul ar trebui să lucreze pentru ca acest obiectiv să devină realitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE