Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Drumul Expres, mai aproape de realitate
31.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 6320

Ceea ce acum câțiva ani părea un vis frumos, Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești a devenit o realitate. Centura ocolitoare a Balșului este deja în funcțiune, iar, în curând, se va deschide și tronsonul Balș – Slatina – Valea Mare. Deputatul social-democrat, Marius Iancu, a declarat că acesta este rezultatul unei munci de echipă cu și pentru olteni.


 Traficul pe Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești a fost deschis circulației pe o porțiune a Tronsonului II. Supranumit și Centura ocolitoare a Balșului, segmentul de drum a scăpat orașul de traficul greu și aglomerat. Reprezentanții firmei contractate, dar și cei ai Guvernului au dat asigurări că, până la sfârșitul lunii viitoare, se va deschide și tronsonul Balș – Slatina – Valea Mare. Într-o postare pe Facebook, deputatul PSD Olt, Marius Iancu, spune că aceste lucruri sunt rodul muncii în echipă, focusat pe binele oltenilor.
„În urmă cu cinci ani, era doar o promisiune a unor oameni politici de la Olt, un proiect în care puțini credeau. Azi este o certitudine, una dintre cele mai importante investiții în infrastructura rutieră din România - Drumul Expres Craiova - Slatina - Pitești care s-a construit sub ochii noștri, kilometru cu kilometru, grindă cu grindă, pod cu pod. Ceea ce părea imposibil este acum posibil - peste o lună se va putea circula pe centura orașului Balș și peste o lună, pe centura municipiului Slatina.
Este meritul unei echipe - PSD Olt - care a făcut totul în interesul oltenilor și al Oltului!”
În ceea ce privește stadiul lucrărilor pe celelalte sectoare ale Drumului Expres, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a precizat că pe tronsonul 1, Craiova – Robănești, stadiul este de 41%, iar pe tronsonul 3, Valea Mare – Colonești, 23%. Tronsonul al IV – lea este ultimul început, astfel că, lucrările de aici sunt în fază incipientă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE