Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Albotă│Miliarde de lei în sprijinul românilor
30.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 114

Peste 24 de miliarde de lei pentru implementarea unor măsuri sociale care să vină în sprijinul românilor. Este vorba de pachetul „Sprijin pentru România” și cel destinat sectorului agro-alimentar. Pentru fiecare au fost alocate câte 17 miliarde, iar banii vor fi folosiți pentru ameliorarea impactului economic provocat de crizele economice și geopolitice provocate de războiul din Ucraina.


 Au trecut șase luni de la intrarea Partidului Social Democrat la guvernare, alături de PNL și UDMR. Efectele acestei noi guvernări încep să fie vizibile, fiind deja în implementare două programe mari, ale căror valoare depășește suma de 24 mld lei.
”PSD a intrat la guvernare cu simțul datoriei și responsabilității de a diminua efectele provocărilor generate de criza pandemiei, dublată, astăzi, de o criză a războiului.
Astăzi, vorbim despre cel care înseamnă „Sprijin pentru România”, un program de 17,3 mld lei, pentru 12,3 milioane de români – menit să reducă presiunea pe care creșterile alarmante ale prețurilor o pun pe umerii românilor.
De asemenea, am lansat un nou program, în valoare de 17,3 mld lei ca sprijin pentru sectorul agro-alimentar, mediul de afaceri, educație, transportatori, dar și măsuri de susținere a producției.”, a declarat Emil Albotă, deputat PSD de Olt.
Printre cele mai importante măsuri se numără: o primă de 10% din producție pentru fermieri, din valoarea produselor agricole procesate, alocarea sumei de 300 milioane lei pentru transportatorii români, creșterea voluntară cu 200 lei a salariului minim și acordarea de stimulente în valoare pentru investițiile majore în economie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE