Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Creștere economică pe timp de criză și război
02.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 125

Coaliția de Guvernare PSD – PNL – UDMR își arată primele rezultate. Deputatul social-democrat Marius Iancu a declarat că în primul trimestru al acestui an, România a înregistrat o creștere economică de 2%, fiind un rezultat al investițiilor din fonduri europene și a programelor sociale de sprijin financiar pentru mai multe categorii.


 Chiar dacă țara noastră a fost lovită de o pandemie puternică, de crizele la energie și la combustibil și, mai apoi, de război, economia românească a înregistrat o creștere importantă de 2%. Într-o postare recentă pe Facebook, deputatul oltean Marius Iancu a declarat că acest progres se datorează programelor sociale întreprinse de PSD și al creșterii investițiilor din fonduri europene.
„- Am crescut investițiile din fonduri europene, care reprezintă acum, 60% din totalul investițiilor publice;
- Am implementat un plan de măsuri sociale de sprijin pentru populație, fără a afecta echilibrul economic și bugetar;
- Am redus deficitul bugetar cu 0,05 puncte procentuale;
- Am demonstrat că teoria austerității a guvernărilor de dreapta care susțineau că nu se pot lua măsuri sociale pentru că ar afecta echilibrul macroeconomic, este falsă și că poți să guvernezi eficient ajutându-i pe români.”
Social-democrații caută acum soluții de renegociere a Programului Național de Redresare și Reziliență, astfel încât să se poată găsi finanțare pentru creșterea pensiilor și a alocațiilor pentru copii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022