Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
10 milioane de români beneficiari de sprijin de la stat
20.04.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 141

Situația geo-politică de la granița României cu Ucraina a lovit din plin economia internațională, iar politicile guvernamentale proprii au rolul doar de a ameliora criza. Guvernul a aprobat, în acest sens, programul „Sprijin pentru România”, fiind aproape 10 milioane de beneficiari. Persoanele cu dizabilități, cele cu venitul minim garantat, dar și copiii vor beneficia vouchere de rechizite și de hrană.


Proiectul „Sprijin pentru România” este un program conceput pentru a combate efectele cauzate de creșterea prețurilor la energie, carburant și la alimente. Deputatul oltean Marius Iancu a explicat că Partidul Social Democrat a încercat să includă cât mai multe categorii de persoane care au nevoie de un ajutor financiar din partea statului. Potrivit deputatului social-democrat:

„- 4.500.000 de români vor beneficia de vouchere pentru alimentele de bază;
- 156.000 de elevi români vor beneficia de vouchere pentru elevi;
- 2.500.000 de români vor beneficia de o creștere cu 50% a tichetelor de masă;
- 3.000.000 de români vor beneficia de dublarea cotei de hrană din spitale și din centrele de copii și vârstnici instituționalizați.”

Pachetul „Sprijin pentru România” are o valoare de 17,3 miliarde de lei, aproximativ 52% din valoare fiind asigurată din fonduri europene, iar 48% de la bugetul de stat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022