Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ce conține pachetul „Sprijin pentru România”?
12.04.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 104

Criza prețurilor la carburanți și la energie a îngreunat viața oamenilor. Pentru a veni în sprijinul lor, parlamentarii social-democrați au venit cu un pachet de măsuri de sprijin pentru categoriile defavorizate. Deputatul oltean Emil Abotă a explicat, în detaliu, fiecare măsură socială pe care o vor adopta.


 Salariul minim pe economie nu mai asigură traiul decent pentru o lună întreagă. Creșterea haotică a prețurilor a afectat din plin viața oamenilor. Social-democrații spun că vor veni, în cel mai scurt timp posibil, cu un pachet de măsuri de sprijin pentru categoriile defavorizate.
Deputatul oltean a explicat, în detaliu, fiecare măsură socială pe care vor să o implementeze.
Pachetul „Sprijin pentru România” are o valoare de 17,3 miliarde de lei, aproximativ 52% din valoare fiind asigurată din fonduri europene, iar 48% de la bugetul de stat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022