Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Norma de hrană din spitale va fi dublată
08.04.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 184

Parlamentarii olteni lucrează mereu la noi inițiative legislative care să vină în sprijinul oamenilor. Deputatul Marius Iancu a declarat că, în viitorul apropiat, problemele din spitale referitoare la norma de hrană vor fi rezolvate. Proiectul de lege urmează a fi introdus pe ordinea de zi a Parlamentului, pentru a fi votat.


 Creșterea prețurilor la alimente a generat o adevărată problemă în spitalele din țară. În prezent, norma de hrană pentru pacienți este de doar 11 lei pe zi – insuficientă pentru a asigura un meniu consistent și diversificat. Deputatul oltean Marius Iancu a declarat că Partidul Social Democrat va face toate demersurile necesare pentru ca valoarea normei de hrană pentru pacienții din spitale să se dubleze, în cel mai scurt timp posibil.
Marius Iancu, deputat PSD Olt
„Vom trece rapid prin Parlament un proiect de lege care să prevadă dublarea normei de hrană de la 11 la 22 de ei. Și celelalte norme speciale de hrană, cum sunt cele pentru bolnavii TBC și SIDA, se vor dubla în mod corespunzător. Important este să luăm măsuri urgente și eficiente, să recunoaștem problemele din sistem și să le rezolvăm!”
Comisia de Sănătate din Camera Deputaților a votat proiectul care prevede majorarea normei de hrană a pacienților internați in spitale. După această procedură, va urma votul în cele două camere și introducerea de zi în ședința de plen a Parlamentului pentru a fi votată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022